Testertjes in de mix!

Thuis heb ik een hele lade vol met testertjes liggen. Ik vind het altijd leuk om deze te bestellen of te krijgen bij een ander product. Helaas liggen ze vaak maar wat te liggen: tijd dus om deze stapel weg te werken! Ik test er enkele en vertel jullie of ik de producten ook effectief zou aankopen. 

Yves Rocher So Elixir Purple

Toen ik een klantenkaart aanmaakte bij Yves Rocher, kreeg ik ook een hele rits proefmonstertjes gratis. Een heel deel kon ik niet gebruiken en heb ik weggegeven, maar dit parfum heb ik zelf gehouden. So Elixir Purple ruikt erg warm en bloemig: zeer vrouwelijk dus! Zeker een geurtje dat ik nog eens ga ruiken in de winkel.

So Elixir Purple – €38,00 voor 30 ml

Dr. Hauschka kalmerend masker

Dit maskertje kreeg ik een keer als extraatje bij een winactie die ik had gewonnen. Het belooft het natuurlijke evenwicht van een gevoelige huid te herstellen. Aangezien ik wel eens last heb van een onrustige huid, leek me dit een ideaal masker om eens te proberen. Je brengt het aan op je gezicht en verwijdert het weer na een twintigtal minuten. De geur bevalt me niet heel erg (hij doet me een beetje denken aan een zalfje), maar mijn huid is wel zacht na het gebruik. Voor de rest verricht het voor mij niet echt mirakels, dus deze ga ik waarschijnlijk niet zelf kopen.

Kalmerend masker – €28,95 voor 30 ml

Oolaboo Super Foodies all over gentle scrub

Naar dit merk en product was ik enorm benieuwd. De superfoodies bestaan stuk voor stuk uit natuurlijke voedingsstoffen op basis van Matcha thee. De vanillebonen en macademianoten maken je huid weer zacht en schoon in no time. Deze scrub ruikt echt heerlijk en maakt mijn huidje bovendien lekker zacht. Deze ga ik zeker nog eens proberen!

All over gentle scrub – €39,75 voor 100 ml

Kneipp body crème met vijgenmelk en arganolie

Ik ben een groot fan van de producten van Kneipp: ze ruiken stuk voor stuk heel lekker en geven me meteen een opkikker als ik ze gebruik in bad of onder de douche. Van de vijgenmelk-serie heb ik al de massagemelk (groot favoriet!) en test ik nu de body crème. Deze bevat geen bewaringsmiddelen en belooft je huid goed te hydrateren. Deze luchtige body crème ruikt erg lekker en maakt mijn huid zacht. Mocht hij een keertje in de aanbieding zijn, ga ik hem zeker aanschaffen!

Body crème met vijgenmelk en arganolie – €8,99 voor 200 ml 

Nivea Onder de douche bodymilk

Deze bodymilk zag ik een tijd geleden volop voorbijkomen op heel wat blogs. Je brengt hem aan onder douche, nadat je je gewassen hebt. Zo heb je geen last van een plakkerig gevoel en hoef je niet te wachten tot hij is ingetrokken. Ik moet zeggen dat deze mij heel erg goed bevallen is. Hij plakt echt niet en zorgt voor lekker zachte beentjes, love it!

Onder de douche bodymilk – €4,69 voor 250 ml

Gebruik jij wel eens testertjes?

Liefs, Eva

7 gedachtes over “Testertjes in de mix!

  1. Pingback: Testertjes in de mix #2 | Her Name Is Eva

Plaats een reactie