Makeup Revolution Golden Sugar palette

De feestdagen komen eraan en twee make-up producten die voor mij niet kunnen ontbreken, zijn een mooie blush en highlighter. Het make-upmerk Makeup Revolution heeft dit goed begrepen is en bracht dan ook een prachtig palette met maar liefst acht verschillende highlighters en blush op de markt. Het Golden Sugar palette bevat zowel glitterende, als matte tinten. Van meer bronzen kleuren, tot een prachtige gouden highlighter: je vindt het allemaal terug in het palette!

IMG_4494 kopie.JPG

IMG_4488 kopie.JPG

Hoewel het natuurlijk om de inhoud draait, verdient de verpakking wel ook een pluim. Het palette is strak zwart vormgegeven, met gouden letters erop. Binnenin vind je een enorme spiegel (handig voor onderweg je make-up bij te werken!) en acht grote make-uppans. Het allermooiste van het palette vind ik het marmeren patroontje in enkele kleuren. Dit is trouwens geen overspray, maar zit er echt ingebakken en zal dus tot de bodem zichtbaar zijn!

IMG_4506 kopie.JPG

Het palette bevat een mengeling van verschillende kleuren blush. Zo vind je op de bovenste rij een witte highlighter met gouden accenten, een zacht- en oudroze blush, en een matte, beige blush. Op de onderste rij zit een matte, lichtbeige blush, een roségouden blush, een gouden highlighter en een matte bronzer. Je kan met dit palette dus zowel shapen, een blosje aanbrengen én je gezicht highlighten. Een zeer compleet palette dus!

IMG_4588 kopie.JPG

Het pigment van het palette is zeker niet slecht. Sommige kleuren, zoals de witte en de gouden highlighter, springen er duidelijk tussenuit. Andere kleuren zijn dan weer wat subtieler, maar daarom niet minder mooi of handig. Vooral de roségouden blush vind ik prachtig!

IMG_4508 kopie.JPG

Dat een mooi palette met acht verschillende bushkleuren niet duur hoeft te zijn, dat bewijst Makeup Revolution. Voor dit prachtige plaatje betaal je namelijk maar €10,99! Het Golden Sugar palette is onder andere verkrijgbaar bij DI.

Heb jij dit prachtige palette al in huis?

Liefs, Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s