Ga voor een heerlijk zoete Kerst met I Heart Revolution

Hoewel ik limited editions van make-upmerken vaak aan mij voorbij laat gaan, val ik toch vaak voor de Kerstcollecties. Zeker als een snoeperig merk als I Heart Revolution enkele prachtige, kerstachtige producten op de markt brengt, smelt mijn hart helemaal. Speciaal voor de Kerstperiode trakteert het merk je namelijk op drie mooie gift sets. Net zo benieuwd als mij? Lees dan snel verder!

ChocolateVault.png

Voor de echte fans van het merk (lees: zoals mezelf), komt I Heart Revolution op de proppen met een enorme chocoladereep. Deze reep is gevuld met maar liefst elf(!) producten. Zo bevat het zes fullsize oogschaduwpaletten (waaronder enkele exclusieve kerstpaletten), twee mini gezichtspaletten en drie lipglosses. Hiermee ben je wel even zoet!

Chocolate Vault – €69,95 

IHeartChocolate.png

Hou je het liever wat bescheiden? Kies dan voor het I Heart Chocolate pakket. In dit enorme hart vind je drie limited edition, full size paletten (twee met oogschaduwkleurtjes en één met gezichtsproducten) en een chocoladekleurige bronzer. Mijn hart klopt er meteen al heel wat sneller van!

I Heart Chocolate – €34,95

IHeartHeaven.png

Voor de liefhebbers van highlighters is er tot slot nog het I Heart Heaven doosje, met daarin vijf prachtige highlighters. Elk hartje staat helemaal in het thema van Kerstmis -wat dacht je bijvoorbeeld van een candy cane highlighter?- en laat je net zo hard schitteren als de lampjes in je dennenboom!

I Heart Heaven – €22,95

Ik ben alvast helemaal verliefd geworden op deze prachtige Kerstcollectie en heb mijn vriend ondertussen ook al enkele hints gestuurd. Eén van deze pakketjes (of gerust allemaal) verdient zeker een plekje onder mijn kerstboom! De pakketjes zijn trouwens onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en Beauty88.

Ga jij één van deze pakketten in huis halen?

Liefs, Eva

Een gedachte over “Ga voor een heerlijk zoete Kerst met I Heart Revolution

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s