I Heart Make-up Bronze and Glow palette

Hoewel ik al een hele lade vol make-up heb, was er toch één product dat nog ontbrak: bronzer. Om de een of andere reden gebruikte ik het nog niet en ik vond het dan ook dringend tijd om hier verandering in te brengen. Toen er weer eens een 1+1 gratis actie was op de producten van I Heart Make-up, sloeg ik mijn slag en haalde ik het Bronze and Glow palette in huis. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder!

IMG_0308.JPG

IMG_0299.JPG

Allereerst: de verpakking. De producten van I Heart Make-up zien er altijd om te snoepen uit (letterlijk, want ze ruiken zelfs naar chocolade!) en dit palette is daar geen uitzondering op. Hoewel de pans lekker groot zijn, past het toch nog in een makeuptasje en is het dus het ideale palette om mee te nemen. De kleurtjes zelf zijn ook nog eens versierd met ‘druppels’, wat het geheel helemaal afmaakt.

IMG_1578.JPG

Het product zelf is natuurlijk nog veel belangrijker als de verpakking, maar ook dat valt zeker niet tegen! Hoewel het mijn allereerste bronzer is en ik dus geen vergelijkingsmateriaal heb, ben ik er erg tevreden van. De kleur is (op mijn huid) niet te donker en niet te oranje. Hij is lekker licht en daarmee de ideale bronzer voor een contourbeginneling als mij. Je creëert er een ideale schaduw mee en kan zo je gezicht wat meer vorm geven. De highlighter is overigens ook prachtig: hij geeft een mooie glans af, zonder al te veel glitter.

IMG_0321.JPG

Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi en budgetvriendelijk palette waarmee je zacht kan contouren, dan raad ik je die duo zeker aan! I Heart Make-up biedt verschillende combo’s aan, dus test in de winkel zeker even welke jij het mooist vindt passen bij je huid. Mocht je overtuigd zijn, dan kan je dit palette kopen bij onder andere het Kruidvat voor ongeveer €6. Hou je ogen zeker open voor een kortingsactie, want je kan de producten regelmatig scoren voor een lager prijsje!

IMG_0311.JPG

Gebruik jij elke dag bronzer?

Liefs, Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s