OOTD: Sporty Spring

Samen met een vriendin trok ik richting één van mijn favoriete plekjes van Leuven: de Kruidtuin. De planten en bloemen staan er nu in bloei en het is dan ook het ideale moment om foto’s te maken. Vandaag laat ik jullie één van mijn favoriete broeken zien, gecombineerd met mijn nieuwe, roze schoenen. Hoewel ik helemaal niet sportief ben, heeft de hele outfit toch een sporty vibe!

IMG_1296 kopie.JPG

IMG_1349 kopie.JPG

De ideale outfit dus om een mooie wandeling te maken door de Kruidtuin, maar je kan er evengoed lekker in chillen. Sinds kort heb ik de skinny jeans trouwens achterwege gelaten: geef mij maar een lekker losse broek zoals deze! De witte streep aan de zijkant -die je tegenwoordig overal ziet verschijnen- zorgt ervoor dat de broek er niet uitziet als een echte trainingsbroek.

IMG_1327 kopie.JPG

Ik combineer de broek met een simpel, lichtroze topje. Omdat het toch nog wel wat frisser kan zijn, doe ik er ook mijn roze jasje van Only over aan. Ik zie trouwens overal mensen lopen met hetzelfde jasje, haha! Het is dan ook een heel fijn exemplaar, dat je zowel op zonnige, als regenachtige dagen kan dragen.

IMG_1335 kopie.JPG

Net zoals bij de vorige outfit of the day, draag ik ook hier mijn nieuwe roze Puma’s. Ze zitten zo heerlijk, dat ik ze eigenlijk niet meer uit wil doen! De roze kleur staat heel goed bij het t-shirt en de jas en maakt de sportieve look helemaal af.

IMG_1358 kopie.JPG

Tot slot laat ik jullie nog even mijn horloge van Oozoo zien. Ik liep een paar jaar lang rond met een roze exemplaar rond mijn pols, maar die was aan vervanging toe. Om het wat neutraler te houden, koos ik deze keer voor de zwarte versie. Ik vind hem alvast net zo mooi als mijn ander horloge!

Broek: Lola&Liza // T-shirt: New Yorker // Jas: Only // Schoenen: Puma // Horloge: Oozoo

Wat vinden jullie van deze sportieve lente-outfit?

Liefs, Eva

5 gedachtes over “OOTD: Sporty Spring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s