Picture my week #5: sushi en studeren!

Het is zondag en dat betekent een nieuwe Picture my Week. Ik laat jullie de leukste momenten zien van de afgelopen week, inclusief veel (lekker!) eten, nog meer leren en ook wat heerlijk ontspannen tussendoor. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Untitled design-56

Ook dit jaar schrijf ik weer een thesis. Dit betekent dat ik heel wat uurtjes achter mijn laptop doorbreng en heel wat wetenschappelijke artikels lees. Om het toch nog wat gezellig te maken, ga ik vaak met een vriendin naar de bib. In Leuven hebben we sinds een aantal jaar de Agora, een soort studentencentrum waar je zowel kan leren, alsook ontspannen. Eventjes wat rusten tussendoor kan dus zeker geen kwaad!

Untitled design-59

Ik probeer de laatste tijd wat gezonder te eten, en niet steeds naar de frituur te gaan of een pizza af te halen. Ik leende een aantal kookboeken van een vriendin en deed heel wat inspiratie op voor enkele lekkere recepten. Een van mijn favoriete gerechten is gevulde pasta met spinazie en pijnboompitten: supersnel klaar én het vult goed. Ook maakte ik voor het eerst chiapudding als ontbijt. Superlekker!

Untitled design-57

Tussen al dat leren en thesissen door, haal ik graag even een frisse neus. Het Sint-Donatuspark in Leuven is heel dicht bij mijn kot en dus de ideale plek om even te wandelen. In een vorig artikel laat ik je trouwens nog enkele leuke plekjes in Leuven zien! Op Instagram deel ik trouwens ook vaak leuke kiekjes vanuit Leuven, dus volg me daar zeker ook!

Untitled design-58

Donderdagavond ging ik met mijn vriendinnen van het middelbaar heerlijk sushi uiteten bij Samoerai in Leuven. Zeker een aanrader, want ze hebben er een studentenboot voor een fijn prijsje en de sushi is er heel lekker. Als afsluiter dronken we een cocktail bij de Professor!

De komende week staan er een aantal heel leuke dingen op de planning. Zo doe ik mee aan Het Grootste Licht van De Standaard (een quiz voor studenten) en de Leuven Case Competition (een wedstrijd voor economie-studenten). Ook ga ik weer op zoek naar enkele leuke plekjes in Leuven en tussendoor misschien ook nog naar de zumba. Een goed gevulde week dus!

Fijne zondag!

Liefs, Eva

Advertenties

2 gedachtes over “Picture my week #5: sushi en studeren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s