Favorieten februari 2018

De tweede maand van 2018 is alweer omgevlogen. Hopelijk laten we met de komst van maart dat koude winterweer nu eindelijk achter ons, en kunnen de kleedjes binnenkort weer uit de kast gehaald worden. De afgelopen maand heb ik natuurlijk weer enkele leuke producten (her)ontdekt en met veel liefde gebruikt. Kijk je mee naar mijn favorieten van februari?

IMG_0048 kopie.JPG

IMG_0028 kopie.JPG

Februari betekent voor mij -net zoals de vele andere studenten- een nieuw semester. De eerste favoriet van de maand is dan ook een schoolgerelateerd item: mijn oude vertrouwde weekplanner van de HEMA. Ik heb er ondertussen al eentje helemaal volgepend, dus het was tijd voor een nieuw exemplaar. Deze keer koos ik voor een matzwarte kaft!

IMG_0024 kopie.JPG

Van mijn vriendinnen kreeg ik als laat verjaardagscadeautje het “Een vraag per dag” boek. De bedoeling is dat je -zoals de titel al doet vermoeden- elke dag een vraag beantwoordt, en dit vijf jaar lang. Tot nu toe hou ik het goed vol, en heb ik netjes alle vragen beantwoord. Het lijkt me superleuk om volgend jaar terug te kijken op mijn antwoorden van dit jaar!

IMG_9995 kopie.JPG

Er kan natuurlijk geen maand voorbijgaan zonder enkele favorieten op het gebied van beauty. Ik testte eindelijk mijn In Extreme Dimension mascara van MAC uit, die ik voor Kerstmis had gekregen. Hij maakt mijn wimpers echt heel lang en blijft de hele dag mooi zitten.

IMG_9999 kopie.JPG

En als we dan toch over MAC bezig zijn, wil ik mijn geliefde Soft&Gentle ook even in de schijnwerpers zetten. Hij doet me weer shinen op donkere dagen en zorgt voor een gezonde glow op mijn snoet. Hoewel ik er eerst extra zuinig op was, kan ik het nu niet laten om extra veel op te doen. Want hoe meer glitter, hoe beter!

IMG_0038 kopie.JPG

Sinds een aantal maanden heb ik haken en breien helemaal herontdekt. Ik deed het vroeger al vaak, maar ben nu pas echt helemaal verkocht. Zo heb ik ondertussen al een hele stapel zelfgemaakte sjaals liggen (voor elke outfit eentje!) en maakte ik ook enkele cadeautjes voor vriendinnen. Vooral deze haarbanden vielen erg in de smaak!

IMG_9978 kopie.JPG

Afsluiten doen we met enkele juweeltjes. Ik ben de laatste tijd dol op van die kleine oorbelletjes. Bij HEMA kocht ik laatst in de solden twee kaartjes met een hele boel vormpjes erop, voor ongeveer €8 in totaal. Ik heb trouwens in elk oor twee oorbellen (en nog een helix), maar ik denk eraan om ook nog een derde oorbel te laten zetten. Nu alleen nog de tijd (en de moed) vinden, haha!

IMG_0056 kopie.JPG

Wat waren jouw favoriete producten in februari?

Liefs, Eva

Advertenties

11 gedachtes over “Favorieten februari 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s