Hydrogel Lip Mask – Action

Ik denk dat we er deze winter wel bijna allemaal last van hebben: uitgedroogde lippen. De mijne waren ondertussen zo kapot van het koude weer, dat ik besloot om de grote middelen in te zetten. Tijdens een bezoekje aan de Action kwam ik namelijk dit Hydrogel Lip Mask tegen. Ik zette al mijn hoop op dit masker en rekende het af voor een heel fijn prijsje. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

IMG_9922 kopie.JPG

Het masker zit in een heel leuke verpakking, versierd met knalroze lippen. Als de inhoud net zo leuk is als de verpakking, dan komt het helemaal goed! Dit hydrogel lip mask belooft je lippen te hydrateren en te verzachten op een natuurlijke manier.

IMG_9927 kopie.JPG

Het masker zelf voelt erg zacht en fris aan. Je brengt de vorm aan op je mond en drukt het goed aan, zodat hij niet kan afzakken. Dit is nog wel even een gedoe, maar eens hij er goed opzit, zakt hij niet meer af. Vervolgens laat je het er 15 tot 20 minuten opzitten, zonder te praten. Een hele uitdaging voor een babbelkous als mij!

Schermafbeelding 2018-02-27 om 11.07.40

Mijn lippen voelen ondertussen helemaal niet droog aan. Het vochtige masker zorgt ervoor dat ik even verlost ben van dat droge gevoel, wat wel heel fijn is. Nadien voelen mijn lippen wat zachter aan. Nog steeds een beetje droog, maar in ieder geval al een stukje beter!

IMG_9930 kopie.JPG

Conclusie: ik vond dit masker even een fijne verlichting van het droge gevoel. Verwacht zeker geen wonderen, maar voor dat kleine geld (€0,59) is het zeker een fijn lipmasker.

Heb jij al eens een lipmasker geprobeerd?

Liefs, Eva

Advertenties

4 gedachtes over “Hydrogel Lip Mask – Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s