Picture my week #4: heel veel series kijken!

De afgelopen week was volgens mij de koudste in een lange tijd. Hoewel ik bij zo’n vriestemperaturen het liefst lekker onder een dekentje kruip, begaf ik me toch ook een paar keer buiten. Benieuwd naar wat ik de afgelopen week allemaal deed? Lees dan snel verder!

Untitled design-51

We starten de week met een heerlijke bordje spaghetti bolognaise, meegenomen van thuis. Altijd leuk als ik niet zelf hoef te koken op kot! Dit boekje kreeg ik trouwens van mijn vriendinnen als een laat verjaardagscadeautje. Het is de bedoeling dat je iedere dag een vraag over jezelf beantwoordt, en dit vijf jaar lang. Ik vind het tot nu toe al superleuk!

Untitled design-54

Dinsdagavond gingen we even uit. We gingen naar de Provinciezuip van de letterenkring hier in Leuven, waar mijn geliefde Limburg dubbel en dik won. Hoera!

Untitled design-52

Omdat het zo koud was, besloot ik om vooral gewoon binnen te blijven en een heleboel series te kijken. Zo verslond ik heel wat afleveringen van Modern Family, keek ik de nieuwste van Catfish en volgde ik mijn favoriete tv-programma’s van het moment: Blind Getrouwd en Hotel Römantiek. Ik vind het superleuk om tijdens het kijken ook aan een haak- of breiwerkje te werken. Ultieme ontspanning!

Untitled design-53

ik sluit de week af met een lipmasker van de Action. Mijn lippen zijn namelijk niet zo blij met de koude temperaturen en konden daarom wel wat verzorging gebruiken. De review hiervan volgt snel! Ondertussen ben ik op mijn kot aangekomen en voel ik mij helaas niet 100%. Ik voel me al een paar weken wat zieker, en het lijkt nu helaas door te zetten. Tea it is!

Alvast een fijne week gewenst!

Liefs, Eva

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s