NYX Antwerp en Copenhagen

Een van de bekendste producten van NYX Cosmetics zijn ongetwijfeld hun Soft Matte Lip Creams. Deze stuk voor stuk iconische kleuren werden allemaal vernoemd naar al even bekende steden: gaande van Abu Dhabi tot Ibiza en Zurich. Ik bleef dichter bij huis en koos voor Antwerp en Copenhagen, waarvan ik een tijdje geleden twee staaltjes kreeg. Benieuwd naar deze twee lipkleuren? Lees dan snel verder!

IMG_9672.JPG

IMG_9704.JPG

De Soft Matte Lip Creams beloven een uitbarsting aan kleur mét een matte finish, zonder je lippen uit te drogen. Heel wat beloftes dus, maar die maken ze gelukkig meer dan waar. Beide lip creams zijn intens gepigmenteerd en drogen lekker mat op. Heel erg creamy vond ik ze helaas niet, maar dat kan eerder liggen aan het feit dat mijn lippen aanvoelen als een droge woestijn met deze eeuwigdurende winter, haha! Ze blijven overigens wel netjes enkele uren zitten.

IMG_9785.JPG

Even over naar de kleurtjes zelf. Antwerp wordt op de website omschreven als “mid-tone yellow-toned pink”. Een hele mond vol dus, maar ik vind het gewoon een mooi felroze kleurtje. Ideaal voor de komende lente en zomer bij een frisse make-uplook!

IMG_9805.JPG

Copenhagen is dan weer het hele andere uiterste. Het is een donkerpaars kleurtje, waarin ik ergens wel Diva van MAC herken. Ikzelf vind het nogal spannend om zo’n tint te dragen, maar mooi is hij wel! In tegenstelling tot vele andere donkere matte lipsticks, brengt deze wel netjes aan, zonder vlekkerig te worden.

Ik ben alvast benieuwd geworden naar de andere kleurtjes en ga zeker eens snuisteren in een NYX Cosmetics filiaal! Je betaalt ongeveer €7 voor een fullsize Soft Matte Lip Cream.

IMG_9699.JPG

Heb jij al een kleurtje in je bezit?

Liefs, Eva

Advertenties

6 gedachtes over “NYX Antwerp en Copenhagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s