MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash

Toen ik laatst een staaltje kreeg van de In Extreme Dimension mascara van MAC, was ik al snel overtuigd van het mooie effect dat het had op mijn wimpers. Ik keek mijn vriend dus even heel diep in de ogen (met mijn lange wimpers of course), en hij was zo lief om me een fullsize exemplaar cadeau te doen voor Kerst. Ik laat je dan ook maar wat graag deze prachtige mascara zien!

IMG_9722 kopie.JPG

First things first: de verpakking. De mascara zit in een typisch zwarte MAC-verpakking en voelt erg stevig aan. Je voelt meteen dat je een kwaliteitsvol product in handen hebt! Het borsteltje zelf is recht en heeft korte, zachte haartjes. Simpel, maar zeer effectief!

IMG_9740 kopie.JPG

Natuurlijk is de inhoud nog belangrijker als de verpakking. De mascara -die als bestseller wordt omschreven op de website- belooft een extreem volume en krullende wimpers. Deze beloftes maakt hij dubbel en dik waar. Mijn wimpers zien er meteen erg mooi zwart uit en lijken een heel stuk langer te zijn. Vaak lijkt het alsof mijn mascara doorheen de dag ‘verdwijnt’, maar deze blijft er netjes opzitten. Omdat de borstel zo enorm groot is, moet je in het begin wel even opletten dat je niet te veel product op je wimpers smeert. Gelukkig gaat dit bij de tweede keer wel al heel wat beter! Ook leuk: hij is perfect geschikt voor dragers van contactlenzen, yay me!

IMG_9756 kopie.JPG

IMG_9760 kopie.JPG

Conclusie: ik ben verliefd. Hoewel ik ook dol ben op goedkopere mascara’s van bijvoorbeeld het Kruidvat, heeft deze van MAC toch wel mijn hartje gestolen. Mijn wimpers zien er na heel wat knipperen nog steeds va-va-voom uit, love it! Een echte aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een gitzwarte mascara, die je wimpers erg lang en krullend maakt.

IMG_9732 kopie

Benieuwd geworden naar deze mooie mascara? Je kan hem scoren voor €24!

Wat is jouw favoriete mascara? 

Liefs, Eva

Advertenties

6 gedachtes over “MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash

  1. Pingback: Favorieten februari 2018 | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s