Picture My Week #3: eindelijk vakantie!

De afgelopen week had ik nog steeds examens en spendeerde ik dus heel wat uren achter mijn bureau. Gelukkig had ik zaterdag mijn laatste test en kan ik nu dus ein-de-lijk genieten van een weekje vakantie. Benieuwd naar mijn avonturen van de afgelopen week? Lees dan snel verder!

Untitled design-50

Ik bestelde een superleuke trui bij Elle Milla. Hij is lichtroze, lekker zacht en wijd en heeft pompons. Van de ideale trui gesproken! Hij was ook nog eens heel leuk verpakt, inclusief hartjesconfetti. Mijn dag kon al niet meer stuk!

Untitled design-49

Om het leren wat te verzachten, dronk ik de afgelopen week liters koffie. Mijn favoriet is die met hazelnoot, maar eigenlijk lust ik wel alle soorten. Zo’n enorme mok troost kan ik wel goed gebruiken tijdens de examens! Voor het ultieme “gezellig gevoel”, trok ik mijn breipennen uit de kast (uiteraard tijdens mij pauze!) en leerde ik kabels breien. Superleuk om te doen!

Untitled design-48

De allerlaatste avond dat ik moest leren, besloot ik mezelf te verwennen met frietjes – mijn favoriete gerecht. Zo’n portie friet gaat er bij mij gemakkelijk in! En over lekker eten gesproken: na mijn examen kocht ik een enorme chocolademuffin. Dat had ik wel verdiend na acht examens!

Nu kan ik dus in alle rust genieten van een weekje vakantie (lees: uren op de Sims spelen en series kijken). Ik heb ook weer alle tijd om heel wat blogposts te schrijven, dus be prepared!

Wat heb jij de afgelopen week allemaal uitgespookt?

Liefs, Eva

Advertenties

17 gedachtes over “Picture My Week #3: eindelijk vakantie!

  1. Maar voor mij alweer wat jaren geleden dat ik studeerde. Maar jezelf belonen voor inspanning ken ik wel. Van de week mijzelf nog een zal drop gegunt tijdens het nakijken van verslagen van mijn studenten 😬

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s