Mislukte foto’s #4

Een tijdje geleden schoot ik enkele outfitkiekjes en daar zitten -vanzelfsprekend- ook enkele mislukte foto’s tussen. Omdat het ook eens wat luchtiger mag, laat ik jullie de leukste/grappigste exemplaren zien, inclusief uitleg. Enjoy!

IMG_8738 kopie

IMG_8777 kopie

Om de één of andere reden vind ik zo’n “fotoshoots” altijd enorm lachwekkend. Het begint altijd heel serieus, maar eindigt vaak met de slappe lach.

IMG_8689 kopie.JPGIMG_8706 kopie.JPG

Even een weetje over mij: ik kan veel babbelen. Tijdens het fotograferen klinkt het de hele tijd van “maak ook eens zo’n foto!” of “heb je al eentje van mijn schoenen?”. Op de helft van de foto’s sta ik dan ook met mijn mond halfopen, oeps! Gelukkig weet mijn persoonlijke fotograaf (aka boyfriend) ondertussen al wat hij moet doen, zonder dat ik iets zeg.

IMG_8759 kopie.JPG

IMG_8754 kopie.JPG

Op tv zag ik een keertje dat modellen vaak een loopje doen, zodat de foto er natuurlijker uitziet. Ik probeer dat ook elke keer, maar het lijkt niet echt te lukken, haha!

IMG_8843 kopie.JPG

IMG_8830 kopie.JPG

Nog zo’n typische Instagram-foto is die met de “sjaal-zwaai”. Na 10 minuten zwaaien en zwieren (inclusief spierpijn in mijn arm), zijn zowat alle foto’s mislukt. Misschien toch maar eens op zoek gaan naar een andere move!

IMG_8809 kopie.JPG

IMG_8815 kopie.JPG

Afsluiten doen we met een goede, oude springfoto. Toen ik een jaar of dertien was, was dit de ultieme, coole foto. Helaas pindakaas mislukken dit soort foto’s altijd, maar ik heb er wel plezier mee gehad!

Fijne week!

Liefs, Eva

 

Advertenties

21 gedachtes over “Mislukte foto’s #4

  1. Juist deze foto’s zijn zo leuk. Ik zie wel eens foto’s op Instagram en denk dan, hoe lang hebben ze daar over gedaan voordat die foto goed was. Ik herken het namelijk helemaal haha

  2. Pingback: Her Name Is Eva in januari 2018 | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s