Picture my week #1

De artikels die het meest gelezen worden, zijn altijd degene waarbij ik mijn week laat zien aan de hand van foto’s. Vanaf nu ga ik dan ook proberen om er elke week eentje online te zetten! De afgelopen week bestond vooral uit studeren (bah!), maar ook lekker uitslapen op 1 januari en gezellig naar de cinema gaan.

Untitled design-7

Het nieuwe jaar heb ik goed ingezet door een dagje te luieren. Lekker lang uitslapen (in mijn nieuwe pyjama van de H&M!) en genieten van een lekker stukje cake. Heerlijk!

Untitled design-8

Op dinsdag maakte ik tussen het studeren door enkele foto’s voor op Instagram en mijn blog. Ik vind het nog steeds heel fijn om te doen, maar heb er nu maar weinig tijd voor omwille van de examens en omdat het elke dag maar heel even licht is. Mochten jullie het trouwens leuk vinden om enkele tips te lezen over (product)fotografie: let me know!

Untitled design-6

Nu het binnenkort examens zijn, ben ik natuurlijk volop aan het blokken. Ik heb dit jaar 8(!) examens, dus het is eventjes hard leren. Natuurlijk is er ook wel even tijd voor ontspanning. Tijdens mijn pauzes vind ik het heel fijn om te haken. Ondertussen heb ik al een heleboel sjaals voor mezelf gemaakt en enkele kleine cadeautjes voor vriendinnen. Ik denk er ook aan om mijn zelfgemaakte spullen te gaan verkopen, maar ik moet nog even goed uitzoeken hoe ik dat ga doen. Tips zijn altijd welkom!

Untitled design-9

Op vrijdagavond was ik het leren wel even beu en besloot ik om naar de cinema te gaan. Samen met een vriendin maakte ik nog snel een foto voor de enorme kerstboom die er in de inkomhal stond. We gingen trouwens naar de film Wonder, een hele mooie, ontroerende film. Ik vond het echt een aanrader!

De rest van mijn week bestond vooral uit leren, leren en nog eens leren. Ik zal blij zijn als de examens erop zitten!

Heb jij nog spannende dingen gedaan de afgelopen week?

Liefs, Eva

8 gedachtes over “Picture my week #1

  1. Pingback: Her Name Is Eva in januari 2018 | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s