Doelen voor 2018!

Allereerst, een heel fijn 2018 gewenst! Hopelijk heb je een geweldig jaar, waarin al je grootste (en kleine) dromen uitkomen. In 2017 kon ik al heel wat doelen van mijn lijstje afstrepen: mijn master behalen, eindelijk slagen voor dat gevreesde rijexamen en voor het eerst in mijn leven een verre reis maken. Tijd dus voor nieuwe doelen! Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

IMG_6181 kopie

Mijn eerste doel voor het komende jaar, is vaker gaan bloggen. Ik hou van bloggen, maar doe het soms veel te onregelmatig. Of het echt gaat lukken, valt nog af te wachten, maar ik ga alleszins mijn best doen. Bereid je dus maar voor op een heleboel leuke artikelen!

In 2018 wil ik ook wat gezonder gaan leven. Niet dat ik perse superveel wil afvallen, maar het kotleven (lees: chicken nuggets, kaaskroketten en heel wat wijntjes) begint toch zwaar door te wegen. Ik ben de laatste tijd een aantal keren gaan zwemmen en heb gemerkt dat ik dit erg fijn vind om te doen én er helemaal happy van word. Ook wil ik graag terug gaan joggen, als het wat mooier weer is.

IMG_8272 kopie

Ook op het lijstje voor 2018: een nieuwe gsm kopen (en liefst zo snel mogelijk!). Ongeveer twee jaar geleden kocht ik mijn huidige gsm, maar deze heeft precies nooit echt heel goed gewerkt. Ik heb mijn oog laten vallen op een iPhone, dus ik zal eerst toch nog wat moeten sparen.

Bij het Kruidvat kocht ik een tijd geleden een schrift, dat ideaal kan dienen als bullet journal. Ik ben al een paar keer begonnen aan een bullet journal, maar nu wil ik het echt wel eens serieus gaan doen. Mocht het een succes zijn, dan laat ik het zeker een keertje zien in een artikel!

IMG_6967

Verre reizen zullen er dit jaar niet in zitten (lees: nieuwe gsm en een reis naar New York in 2017), maar ik zou toch graag nog een citytrip maken binnen Europa. Waar de reis precies naartoe gaat weet ik nog niet, maar dat zie je vast wel verschijnen op mijn blog!

Wat staat er op jouw to-do lijstje voor 2018?

Liefs, Eva

Advertenties

23 gedachtes over “Doelen voor 2018!

  1. Veel succes! Ik ga dit jaar ook proberen wat regelmatiger te bloggen, wat minder chaotisch te zijn (vooral dan in mijn hoofd :-)) en me wat meer bezighouden met tekenen. Super benieuwd naar je bullet journal 😉
    Groetjes!

  2. gezellig blog, sprankelt van levenslust! en maak je geen zorgen om die kilootjes. Toen mijn dochter stopte met studeren en begon met werken, vlogen die ervanzelf vanaf!

  3. Pingback: Her Name Is Eva in januari 2018 | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s