Cadeautip: vakantie-album!

Nu december echt zijn intrede doet, vond ik het wel leuk om enkele cadeautips met jullie te delen. Beginnen doen we met iets heel retro: een fotoalbum! Ideaal om al je mooie (vakantie)herinneringen een leuk plekje te geven in je boekenkast. Ik laat je zien hoe ik mijn albums heb ontworpen!

IMG_8382 kopie

IMG_8386 kopie

Een tijdje geleden mocht ik een fotoalbum uittesten van Saal Digital. Omdat ik toen zo onder de indruk was van de kwaliteit, heb ik er ondertussen alweer twee nieuwe bij besteld. Alle pagina’s zijn van hoogwaardig fotopapier en de kleuren komen prachtig uit. Kijk zeker uit voor kortingscodes, want zo kan je heel wat geld besparen!

IMG_8400 kopie

Ik besloot om een album te maken voor elke reis die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Zo heb ik ondertussen een boek voor Boedapest, Praag en New York ontworpen. Elk album heeft hetzelfde formaat (19×19 cm) en dezelfde stijl. Ik koos ervoor om op de voor- en achterzijde telkens één vierkante foto te plaatsen. Op de voorkant en aan de zijkant heb ik telkens de plaats en datum vermeld, zodat ik snel kan zien welk boek ik in mijn handen heb.

IMG_8430 kopie

Voor de layout wisselde ik fullsize foto’s af met speelse collages. De witte randen zorgen ervoor dat alles één mooi geheel wordt. In het bewerkingsprogramma heb je de keuze uit een hele hoop mooie indelingen, zodat je enkel maar je foto’s naar het juiste vakje hoeft te slepen. Easy peasy dus! In no time heb je een paar mooie albums ontworpen, die enkele dagen later al op je deurmat vallen.

IMG_8419 kopie

Zin om zelf aan de slag te gaan? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Saal Digital! Op je eerste album krijg je vaak €15 korting, waardoor je voor een zacht prijsje al een heel mooi fotoboek hebt.

IMG_8413 kopie

Maak jij wel eens fotoalbums?

Liefs, Eva

Advertenties

4 gedachtes over “Cadeautip: vakantie-album!

  1. Pingback: Happy birthday to me! | Her Name Is Eva

  2. Pingback: Hoe je productfoto’s aantrekkelijker te maken | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s