Mislukte foto’s #3

Omdat de vorige mislukte foto’s alweer dateren van september 2016, leek het me wel eens tijd voor een nieuwe editie. Om de één of andere reden lijken deze artikelen altijd te verschijnen na een outfit of the day. Ik weet niet of het te maken heeft met mijn uitstekende modelling skills (#not), maar deze foto’s lijken steeds het meest te mislukken, haha! Anyway, ik zou zeggen: kijk en geniet (en lach een beetje)!

Tip numero uno: maak geen outfitfoto’s met een kleiner broertje of zusje in de buurt.  Anders krijg je van deze mooie exemplaren.

Tip twee: probeer niet te praten tijdens het maken van foto’s. Kan soms nogal moeilijk zijn voor babbelkousen gelijk mij!

En ogen openhouden is misschien ook geen slecht idee, haha!

Hier probeerde ik zo te ‘wandelen’ voor een natuurlijk effect. Uh ja, heel goed gelukt moet ik zeggen!

Wel mooi zo, naar de lucht staren! Vooral die wazige vlek in het midden trekt mij erg aan.

En om af te sluiten deel ik nog even dit pareltje met jullie!

Wat hebben we vandaag geleerd: ik ben geen pro in het maken van outfitfoto’s! Maar goed dat er toch enkele foto’s tussen zaten die wel gelukt waren, haha. Het resultaat kan je trouwens in deze Outfit of the Day zien!

Liefs, Eva

 

 

Advertenties

16 gedachtes over “Mislukte foto’s #3

  1. Foto’s maken is natuurlijk een kunst op zich waar ik ook niet altijd een held in ben. Ik maak er toch een punt van om zoveel mogelijk foto’s zelf te maken voor men blog. Ik vind trouwens ook dat foto’s die niet perfect zijn ook een bepaalde charme hebben. Dan weten de bezoekers tenminste dat je authentiek bent.

  2. Leuk om dit zo te doen. Het ziet er op blogs, instagram, snapchat, noem maar op altijd zo perfect uit, nooit een mislukte foto. Lekker onrealistisch. Al vind ik ze lang niet allemaal ernstig mislukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s