Een warme Kerst met Yves Rocher

Hopelijk hebben jullie allemaal twee fijne, gezellige Kerstdagen achter de rug. Ik ben alleszins verwend geweest met lekker eten, fijn gezelschap en leuke cadeautjes! In een van die cadeautjes zaten drie douchegels uit de Kerstcollectie van Yves Rocher. 

Yves Rocher koos dit jaar – integendeel tot vorig jaar, toen er drie totaal verschillende geuren uitkwamen – voor drie gelijkaardige warme geuren. Met amandel, gekonfijte sinaasappel, kaneel en vanille hoopt Yves Rocher alle harten te verwarmen tijdens de feesten.

De douchegels zitten in de bekende flacon van 200 ml, een fijn formaat waar je wel even mee toekomt, zo kan je het hele jaar door genieten van je favoriete Kerstgeur! Onder de douche krijg je lekker veel schuim en de geur verspreidt zich heerlijk doorheen heel de badkamer.

Gekonfijte sinaasappel en amandel

Deze heeft de meest subtiele geur van de drie. Je ruikt de zoete amandelen, verrijkt met een zurige toets van de sinaasappel.

Spicy Vanilla

Spicy Vanilla ruikt -je ziet het misschien al aan de naam- het sterkst. De geur is lekker zoet en doet me een beetje denken aan Christmas Cookie van Yankee Candle. Een echte Kerstgeur dus!

Gekonfijte sinaasappel en kaneel

Ook deze bevat gekonfijte sinaasappel en lijkt dus een beetje op de eerste douchegel. Toch is deze een stukje zuurder, je ruikt bijna alleen de sinaasappel en de kaneel lijkt een beetje weg te vallen.

Zoals elk jaar ben ik weer tevreden met de Kerstcollectie van Yves Rocher. Mijn favoriet is dit jaar Spicy Vanilla: lekker zoet en warm, daar hou ik wel van in de winter!

Een flacon van 200 ml kost 1,95 euro. Deze geuren zijn limited edition en nog maar even verkrijgbaar. Inslaan is dus de boodschap!

Liefs, Eva

Advertenties

10 gedachtes over “Een warme Kerst met Yves Rocher

  1. Pingback: Picture my week #14 en #15: Kerst! | Her Name Is Eva

  2. Pingback: Mijn Kerstcadeautjes! | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s