7 feitjes over mij, verteld door Yannick (one lovely blog award)

Een tijd geleden werd ik door Isabelle getagd om de One Lovely Blog Award in te vullen, waarbij het de bedoeling is dat ik zeven feitjes over mezelf vertel. Omdat ik het altijd nogal moeilijk vind om dingen over mezelf te vertellen, liet ik deze keer mijn allerliefste liefje aan het woord. Met commentaar van mezelf natuurlijk.

11951402_1053336188018612_2883116487298462128_n

1. Eva eet heel graag chips en vooral zout, dan eet ze de hele xl zak leeg.
True, heb er net nog eentje naar binnengespeeld, oepsie!

2. Eva houdt van shoppen en zeker make up! Elke nagellak en lipstick moet ze hebben… Maar goed dat we nog geen gemeenschappelijke rekening hebben!
‘Want je kan nooit genoeg lipstick (en nagellak) hebben!’ Is dan ook een van mijn motto’s. Achja, ik geef dan ook geen geld uit aan voetbalspullen he 😉

3. All Time Low dat zijn echt haar helden, als ik Alex uitlach dan durft ze me al eens de huid volschelden!
Jaaa grote fan over here! Maar jij blijft toch wel mijn grootste held hoor <3.

love

4. Een film kiezen, da’s een helse klus… Het enige wat uit Eva’s mond komt is… FROZEN! Want ‘die moet ge een keer gezien hebben’. Wel het is niet omdat zij deze al 3x gezien heeft dat ik dat ook moet, geef mij maar een goede actiefilm…zonder sneeuwman en/of prinsessen! Heb dus nog niet aan haar wens toegegeven
‘Maar schattie, die is ook echt héél grappig hoor!’, is mijn antwoord dan altijd. Ooit zal het me lukken om hem samen te kijken.

5. Fotograafje spelen doet ze ook graag! En ze zal niet stoppen voor de perfecte foto genomen is. Soms heb ik geluk en is dat van de 1e of 2e keer… Maar serieus na de 20e keer zal er ergens wel een mooie foto tussen zitten hoor! En toch maar streven naar de absolute fotoperfectie.
Tot grote ergernis van Yannick soms, die het niet altijd zo leuk vindt om honderden ‘lieve koppel’-foto’s te maken. Ik neem inderdaad altijd honderden foto’s en ben dan soms nog niet tevreden. 

6. Grabbel, ook daar valt t een en ander over te zeggen. Haar speelplein is, zeker in de zomer, haar leven. Als hoofdmonitor heeft ze er ook het een en ander te zeggen. Zo brengt het dan ook heel wat spanning teweeg, zeker voor de jaarlijkse playbackshow (die ze toch altijd winnen). Maar dé grote troef hiervan is dat ze goed kan omgaan met kindjes, kan later goed van pas komen!
Yay voor Grabbel! Al 16 jaar ben ik er lid/monitor/hoofdmonitor. In de vakanties is het heel vaak mijn nummer één-prioriteit, naast Yannick dan of course!

11750632_10204535419971042_8811774433224116146_n

7. Ten slotte iets over haar geheime wapen… Dat is namelijk KIETELEN. Uit het niets kietelt Eva me soms dood: omdat ze haar zin niet krijgt, omdat ik haar plaag of gewoon omdat ze er zin in heeft. Ze weet verdikke goed genoeg dat ik dit absoluut niet kan hebben! Misschien kan ze me zo ooit overhalen Frozen te kijken  (miljaar, nu gaat ze dat waarschijnlijk ook proberen).
Hmmm misschien kan ik het zo wel eens proberen, merci voor de tip en uh, be prepared 😉

Ik nomineer Alexandra en Silke!

Liefs, Eva

Advertenties

9 gedachtes over “7 feitjes over mij, verteld door Yannick (one lovely blog award)

  1. Pingback: Her Name Is Eva in 2015 | Her Name Is Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s