Ik heb vakantie!! + spam je blog

Joepie, ik had vandaag mijn laatste examen en nu ben ik er eindelijk vanaf, het tweede jaar communicatiewetenschappen zit er op! Het waren een paar hele zware weken en examens maar ik ben er geraakt (of ik er door ben, dat is iets anders). Voorlopig kan ik dus genieten van een welverdiende vakantie. Natuurlijk betekent dat ook dat ik weer alle tijd heb om gezellig te bloggen, te shoppen, series te kijken… kortom: alles wat ik een tijd geleden veel liever deed als leren! Je mag dus weer een heleboel leuke artikels verwachten want vanaf maandag schotel ik jullie weer om de dag vers leesvoer voor. Ik ga proberen om zoveel mogelijk vooruit te werken want ik heb lekker veel dingen gepland deze vakantie!

Omdat ik nu even niets te doen heb, lijkt het me wel leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Onder deze blogpost mag je jezelf (en je blog) dus even schaamteloos spammen, vergeet natuurlijk niet om ook even de andere blogs te checken!

Heb jij al vakantie? Hoe gingen je examens?

Liefs, Eva

Advertenties

4 gedachtes over “Ik heb vakantie!! + spam je blog

  1. Ben benieuwd naar je volgende blogposts, leuk dat je er weer tijd voor hebt! Geniet van je vakantie trouwens 😉 Mijn blog ken je al, dus spammen heeft geen zin. Ik kan je wel even vertellen over mijn nieuwe blog! Ik heb vanaf nu een aparte blog voor al de artikelen over Vlaamse Gebarentaal en de Dovengemeenschap: http://vgt.mona-lena.be
    Op mijn gewone blog Mona Lena worden vanaf nu geen artikelen meer geplaatst hierover. Als je er toch in geïnteresseerd zou zijn, volg je best ook even de andere site (ook Bloglovin’ is apart voor de twee sites).
    Ziezo, heb ik toch lekker even wat kunnen spammen haha 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s