Een prachtige voorjaarslook met Gosh

Zo langzaamaan worden de rekken gevuld met voorjaarsproducten. Donkere, winterse kleuren maken plaats voor frisse lentespullen. Ook Gosh vernieuwt het assortiment met heldere en speelse kleuren. Met de nieuwe producten creëer je een speelse look zonder imperfecties en met langdurige fixaties.

{01}ForeverEyeShadow_01_SilverRose{N}{E}_9,79-horz

{26}GOSH_Natural_Blush_42_Melon{N}{E}_8,79-horz

De Natural Blush bevat kleine microdeeltjes die zorgen voor een soepele en lichte structuur. Door het vele pigment brengt de blush makkelijk aan en zorgt hij voor een natuurlijk effect.
Verkrijgbaar in 42 Melon en 43 Flower Power – 8,79 euro per stuk.

{15}LipLacquer_01_InnocentLips{N}{E}_8,49-tile

Ook de Lip Lacquers zijn er weer. Ze zien eruit als nagellakjes, maar dienen toch echt wel voor op de lippen. De 8 langhoudende kleuren zijn verrijkt met arganolie en vitamine E. Kies voor een prachtige dekking of een geweldige glans.
Verkrijgbaar in 01 Innocent Lips, 02 Lovely Lips, 03 Sweet Lips, 04 Flirty Lips, 05 Crispy Lips, 06 Funky Lips, 07 Hot Lips en 08 Dangerous Lips voor 8,49 euro per stuk.

{01}ForeverEyeShadow_01_SilverRose{N}{E}_9,79-tile

De romige Forever Eyeschadow Sticks zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. Ze hebben een zachte en olievrije finish en blijven urenlang zitten door de extreme pigmentatie. Bovendien zijn ze waterafstotend en parabenenvrij.
Verkrijgbaar in 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green voor 9,79 euro per stuk.

{24}Q_EyeShadow_56_GreenValley{N}{E}_10,99

De Quattro Eyeshadow krijgt er een nieuw, groen kleurtje bij. De formule blijft hetzelfde: een combinatie van zijdezacht poeder en een hoge kleurintensiteit. Hiermee creer je de perfecte groene smokey eyes.
Verkrijgbaar in de nieuwe kleur G 56 Green Valley voor 10,99 euro.

{10}Frosted_NailLacquer_05_FrostedRose{N}{E}_7,29-horz

Ook de nagels worden niet vergeten dit voorjaar. Met de Frosted Nail Lacquers lijkt het net alsof je je nagels in glitterzand hebt gedipt.
Verkrijgbaar in 05 Frosted Rose, 06 Frosted Soft Pink, 07 Frosted Soft Coral, 08 Frosted Soft Blue en 09 Frosted Soft Green voor 7,29 euro per stuk.

Ik kijk vooral uit naar de Blushes en de nieuwe Lip Lacquers. Waar ren jij voor naar de winkel?

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Eva

3 gedachtes over “Een prachtige voorjaarslook met Gosh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s